MINI VELSERTUNNEL RUN VOOR KIDS

Zoals jullie allemaal weten is de Velsertunnel al een poosje gesloten. Omdat de tunnel bijna weer open gaat, wordt er eenmalig een hardloopwedstrijd door de Velsertunnel georganiseerd op zondag 27 november a.s. De start is vanaf het Telstar stadion in de gemeente Velsen en de finish is bij ons op de Breestraat in Beverwijk.

Omdat aan deze wedstrijd alleen volwassenen mogen meedoen, gaan wij voor alle kinderen tot en met 12 jaar een MINI VELSERTUNNEL RUN organiseren. Je hoeft niet heel goed te kunnen hardlopen om hieraan mee te doen. De afstand is 768 meter, net zo lang als de Velsertunnel is. Er wordt gestart in 4 categorieën: 4-5 jarigen, 6-7 jarigen, 8-9 jarigen en 10-12 jarigen.

Deelname kost € 2,-. Hiervoor krijg je:

  • Tijd registratie
  • Finish foto die je kunt downloaden
  • Finish video te zien op de website
  • Speciaal herinneringsvaantje
  • Ambiance met een DJ en een presentator
  • Pimp/kleur je startnummer en win mooie prijzen beschikbaar gesteld door de winkeliers.

De MINI VELSERTUNNEL RUN VOOR KIDS start op het stationsplein in Beverwijk en gaat om de Stations vijver heen naar de finish op de Breestraat. Er wordt gestart in groepen van 50 kids vanaf 14.30 uur. Maximaal aantal deelnemers is 500.

Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen, schrijf je dan voor 20 november in. Je kan alleen meedoen als je je van te voren heb aangemeld, dit kan via de volgende link: http://bit.ly/2eanA9g

Klik hier om je in te schrijven

Vragen over dit evenement? Mail naar info@viasilevenementen.nl

Leave a Reply