INSCHRIJVEN

Ophalen startnummers

Zaterdag 26 november kan je alvast je startbewijs voor de Velsertunnel Run ophalen.
De organisatie raadt de deelnemers die enigszins uit de omgeving komen aan om gebruik te maken van deze mogelijkheid i.v.m. de te verwachten drukte op de zondag.

De startnummers kunnen worden opgehaald in de Breestraat in Beverwijk.
Breestraat 63 (voormalig pand Schoenenreus)
1941 EE Beverwijk
Locatie geopend van 09.30 uur tot 14.00 uur

Let op, dit is een andere locatie dan in de mailbevestiging staat aangegeven!

Ben je op zaterdag 26 november niet in de gelegenheid om je startbewijs op te halen, dan kan dit op zondag 27 november vanaf 9.30 uur, tot 30 minuten voorafgaand aan je persoonlijke starttijd.

BEDRIJVENTEAMS

Bedrijventeams ontvangen hun startnummers op zondag 27 november in de Business Lounge van het Rabobank IJmond Stadion.

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

  • Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats bij annuleren van het evenement door overmacht.
  • Indien u door omstandigheden niet kan deelnemen aan de Velsertunnel Run is het helaas niet mogelijk om uw inschrijving te annuleren. Indien u iemand uit uw omgeving kent die nog zou willen deelnemen aan de Velsertunnel Run is het wel mogelijk dat hij/zij uw startnummer overneemt. De gegevens kunt u dan doormailen naar info@velsertunnelrun.nl
  • Deelname aan de Velsertunnel Run is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.
  • Leeftijdsgrens Velsertunnel Run: vanaf 12 jaar (op 27 november 2016)
  • De organisatie neemt uw gegevens op in een bestand en kan deze gebruiken t.b.v. correspondentie m.b.t. de andere hardloopevenementen van SportSupport/SportConnection. Indien u hiertegen bezwaar heeft kunt u dit schriftelijk kenbaar maken aan de organisatie van de Velsertunnel Run.
  • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in drukwerk of fotomateriaal voor promotionele doeleinden van de Velsertunnel Run zonder hiervoor vergoeding te claimen.
  • Hardlopen is een zware sport. Voor verantwoord deelnemen aan ons evenement is een goede (loop)conditie en een goede loopuitrusting vereist. De looptrajecten voeren onder meer over bospaden, heuvels, trottoirs en weggedeelten die na regenval glad kunnen zijn en een onregelmatig wegdek kunnen hebben.
  • Aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
  • De Velsertunnel Run is een hardloopevenement met een vastgestelde tijdslimieten. Om in de uitslagen te worden opgenomen en deel uit te blijven maken van het deelnemersveld dienen de deelnemers na 48 minuten het 6 km-punt en na 60 minuten de finish te zijn gepasseerd.
  • In verband met de veiligheid uzelf en de overige deelnemers zijn rolstoelen, kinderwagens en skates NIET toegestaan.

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie.

logo-vtr-social

IJmuiden Rauw aan Zee
BUKO
Traffic Support
Duinroos
Connexxion
Zorg en Zekerheid
Zeehaven IJmuiden
IJmond Bereikbaar
ZorgSpecialist
SportConnection
SportSupport
Rijkswaterstaat
Gemeente Velsen
Gemeente Beverwijk