Run je mee? Laat je sponsoren voor het Brandwondencentrum!

By 10 november 2016Nieuws

schermafbeelding-2016-11-10-om-17-07-28Eén van de lopers van de Velsertunnel Run is Sidney van Leeuwen. In april raakte hij zwaar verbrand toen er brand uitbrak in zijn café.  Tien weken lag hij in het Brandwondencentrum in Beverwijk. Dankzij de fantastische zorg die hij daar kreeg, kan hij nu weer sporten en rent hij mee met de Velsertunnel Run. Een ongelooflijk herstel.

De Nederlandse Brandwondenzorg is dan ook de beste van Europa. 45 jaar geleden ging je nog dood aan brandwonden. De oprichting van de Brandwonden Stichting bracht daar verandering in. Zonder subsidie, maar met donaties van mensen en bedrijven ontstond er specialistische brandwondenzorg in Nederland. Samen met de drie brandwondencentra die Nederland rijk is, wordt er dagelijks hard gewerkt om de beste behandelingen te blijven ontwikkelen, er wordt onderzoek gedaan om littekens te verbeteren en gezocht naar manieren om de helse pijn van brandwonden te bestrijden.

Brandwonden kan iedereen overkomen. En als het gebeurt, wil je de beste zorg die er is. Voor mensen in deze regio vind je dat – net als Sidney – bij het Brandwondencentrum in Beverwijk. Daarom vragen wij jou om de brandwondenzorg daar nu te steunen. Laat je als loper van de Velsertunnel Run sponsoren. Dat kan heel makkelijk: maak nu een sponsorpagina aan op Alvarum via http://www.alvarum.com/brandwondenstichting/velsertunnelrun. Vraag daarna je vrienden en familie om je via deze pagina te sponsoren. Hun giften aan de Brandwonden Stichting gaan automatisch naar het Brandwondencentrum Beverwijk.

 

Leave a Reply